Nimiklinikka: tunnin sparraus yritysnimeä miettivälle

Palvelun kuvaus

Aalho Median nimiklinikka on tunnin mittainen etätapaaminen esimerkiksi Google Meetin välityksellä. Tunnin puhelun aikana Aalho Median asiantuntija käy kanssasi läpi hyvän yritysnimen periaatteita, auttaa arvioimaan jo saamiasi ideoita ja antaa ohjeet siitä, mitä kannattaa tarkistaa ennen kuin päätät rekisteröidä keksimäsi nimen. Jos haluat osallistua nimiklinikkaan, ota yhteyttä Aalho Mediaan ja ehdota sopivia aikoja, jolloin etänimiklinikka sopisi sinulle. Et välttämättä tarvitse nimiklinikkaa varten ennakkovalmisteluita, mutta olisi hyvä jos sinulla olisi jo muutama vaihtoehto tai yritysnimisuunta mielessä.

Nimiklinikka: tunnin sparraus yritysnimeä miettivälle: kenelle ja missä

Erityisesti uusille yrittäjille ja yritystoimintaa muuttaville. Nimiklinikka sopii erityisesti silloin, kun tarvitset nimeämisen ammattilaisen tukea, mutta vielä ei ole ajankohtaista panostaa esimerkiksi mainostoimiston palveluihin.

Hintaesimerkkejä yritysnimen keksimiseen tähtäävästä nimiklinikasta

Nimiklinikka on yhden tunnin mittainen sparraussessio, jonka hinta on 99 € (+ alv 24 % eli 122,76 €). Palvelu maksetaan sparrauksen jälkeen maksulinkillä tai vaihtoehtoisesti laskulla.

Tältä onnistuminen näyttää

Nimiklinikan jälkeen olet saanut tukea, ideoita ja parhaimmillaan jopa yritysnimiaihioita uuden yrityksesi perustamiseen. Voit itsenäisesti jatkaa yritysnimen rekisteröintiin tai varata vaikka uuden nimiklinikan sen jälkeen, kun olet pureksinut tapaamisessa syntyneitä ideoita.