Halpis.fi – sisältöyhteistyö

Yhteistyöehdotus: mitä työhön sisältyy

Aalho Media haastatteluu yrityksen edustajaa ja kirjoittaa nettikauppakokemusartikkelin hyviaasioita.fi-lifestylesivuston Luova teknologia-osioon.

Yhteistyön hinta

Hakukoneoptimoitu artikkeli hakusanalla ”Halpis.fi kokemuksia”: 350 € + alv 24 % Hintana kuuluu lisäksi otsikon ja muutaman kappaleen mittainen sisältöpaikka Hyvien asioiden Mistä kannattaa ostaa käytetty iPhone -juttuun. Lisäksi halutessanne voitte ostaa myös sisältöpaikan (otsikko + muutama kappale) myös käytetty iPad ja käytetty Apple Watch -juttuihin. Yhden lisäsisältöpaikan hinta on 150 € (+ alv 24 %).

Mikä on hyviaasioita.fi

Hyviaasioita.fi on Aalho Median ylläpitämä hakukoneoptimoitu lifestyle-sivusto kodin, teknologian ja hyvän arjen ratkaisuista. Kirjoitamme myös Applen tuotteista.

Esimerkkejä vastaavista sisältöyhteistöistä

Voit tutustua jo tehtyihin sisältöyhteistöihin täällä. Parhaimman käsityksen saat toimimalla kuin potentiaalinen asiakas: menemällä Googleen ja hakemalla esimerkiksi ”oulun ultra kokemuksia”. Voit myös seurata hakua tämän linkin kautta. Voit myös hakea ”oulu floats kokemuksia”. Linkki hakuun on tässä. Meillä on myös useampi käytettyjen Apple-laitteiden ostamiseen liittyvä artikkeli: https://hyviaasioita.fi/paras-paikka-ostaa-kaytetty-iphone/ https://hyviaasioita.fi/paras-paikka-ostaa-kaytetty-ipad/ https://hyviaasioita.fi/mista-ostaa-kaytetty-apple-watch/

Yhteistyön hyödyt

Halpis.fi-kaupasta kiinnostunut ihminen haluaa päätöksensä tueksi muuta kuin yrityksen tuottamaa, selkeäsanaista sisältöä. Jos hän hakee ”Halpis.fi kokemuksia” -tyyppisellä hakusanalla, hyviaasioita.fin artikkelilla on hyvät mahdollisuudet nousta tulosten kärkeen. Sisältöyhteistyön avulla Halpis.fi voi paremmin hallita, millaisen kokemuksen hakija nettikaupasta saa. Lisäksi saatte samaan hintaan sisältöpaikan Mistä kannattaa ostaa käytetty iPhone -artikkeliin.

Miten yhteistyö voi tästä edetä?

Jos olet kiinnostunut tästä sisältöyhteistyötä, ota yhteyttä me@aalho.fi tai soittele 050 590 7703. Halpis.fi ei ole käyttäjänä tuttu, joten kaipaisin haastateltavaksi jonkun yrityksen edustajan, joka kertoo kaupan toiminnasta. Tässä esimerkkinä mahdolliset askeleet: 1. Päätämme alkaa sisältöyhteistyöhön 2. Sovimme haastattelun yrityksen edustajan kanssa (etänä, noin 1 h) 3. Aalho Media kirjoittaa jutun 4. Aalho Media lähettää jutun kommentoitavaksi 5. Hyväksytte jutun 6. Juttu julkaistaan hyviaasioita.fissä ja työ laskutetaan.

Ala kanssamme selkeään ja sujuvaliikkeiseen sisältöyhteistyöhön

Sovi seuraavat askeleet


Lisätietoja päätöksenteon tueksi

Yllä annetuista tiedoista toivottavasti saa jo yleiskuvan ehdotetusta yhteistyöstä. Voit huoletta tehdä päätöksen niiden perusteella ja säästää aikaa. Olemme kuitenkin keränneet alle lisätietoja päätöksenteon tueksi ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sisältöjen oikeudet: voinko käyttää kuvia ja tekstejä yrityksen omilla sivuilla

Aalho Media tuottaa luovia sisältöjä myös asiakkaan kanaviin. Hinnoittelu on tällöin erilainen. Tässä yhteistyössä sisältö tuotetaan hyviaasioita.fi-sivustolle.

  • Aalho Medialla on kuviin ja teksteihin tekijänoikeus ja käyttöoikeus. Aalho Media ei kuitenkaan käytä tuotettua materiaalia muuten kuin artikkelin ja sen jakelun yhteydessä.
  • Yhteistyökumppanilla on oikeus kommentoida artikkelia ennen julkaisua, ohjata sen syntyä ja pyytää poistamaan artikkeli niin halutessaan

Et siis voi pelkästään tämän yhteistyötarjouksen puitteissa käyttää otettuja valokuvia tai tekstejä yrityksen nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Jos haluat, voit ostaa kuviin käyttöoikeuden 100 €/kpl (+ alv 24 %). Sen jälkeen voit käyttää niitä kuten mitä tahansa ostettua markkinointimateriaalia.

Kuinka paljon liikennettä voin saada sivuilleni tämän yhteistyön kautta?

Lisäliikenteen määrä riippuu lähinnä palvelusi olemassa olevasta suosiosta ja hakumääristä. Hyviaasioita.fi-sivuilla käy kuukausittain keskimäärin n. 14 000 kävijää. Liikenne ohjautuu pääosin suoraan artikkeleihin, joten pelkästään artikkelin julkaisusta ei ole odotettavissa kävijäpiikkiä.

Tämän yhteistyön tarkoituksena on päästä hakusivujen kärkeen ”[brändinnimi] kokemuksia”- tai ” [brändisana] arvio”-tyyppisillä hakusanoilla. Jos tuollaisia hakuja on esimerkiksi 100 kuukaudessa, yhteistyön tuottama liikenne ei ole sitä enemmän.