Miten generatiivinen tekoäly, kuten GPT-4 tai Gemini, auttaa sinua avainsanatutkimuksessa? Ja mikä on avainsanatutkimuksen isompi rooli hakukonenäkyvyyden lisäksi?

Vieraana strategisen sisältömarkkinoinnin asiantuntija Kyösti Iivonen Markkinointimaestrolta.

Kuva: Matias Honkamaa

Tutustu Kyösti Iivoseen

Podcast-jakson tiivistelmä

Tiivistelmä on tehty tekoälyn avustuksella, joten se voi sisältää epätarkkuuksia.

Kyösti Iivonen, strategisen sisältömarkkinoinnin asiantuntija, jakaa näkemyksiään avainsanatutkimuksesta ja tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa. Jakso tarjoaa syvällistä tietoa siitä, miten yritykset voivat parantaa näkyvyyttään ja ymmärtää asiakkaitaan paremmin avainsanatutkimuksen ja tekoälyn avulla.

Avainsanatutkimuksen merkitys

Kyösti korostaa avainsanatutkimuksen tärkeyttä digitaalisessa markkinoinnissa ja kuinka se auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Hän painottaa strategisen suunnittelun merkitystä ennen avainsanojen tutkimista.

Tekoälyn hyödyntäminen

Tekoäly mahdollistaa avainsanatutkimuksen tehostamisen ja auttaa löytämään uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia liiketoiminnalle. Kyösti avaa, miten tekoäly voi auttaa tunnistamaan potentiaalisia avainsanoja ja parantamaan asiakasymmärrystä.

Avainsanatutkimuksen ja tekoälyn tulevaisuus

Jakson lopussa Kyösti pohtii, kuinka tekoäly tulee muuttamaan avainsanatutkimusta tulevaisuudessa, tehostamaan prosesseja ja vähentämään manuaalista työtä. Hän kannustaa yrityksiä olemaan uteliaita ja kokeilemaan uusia työkaluja markkinoinnissaan.