Elli Utriainen on tamperelainen kauneudenhoitoalan yrittäjä ja BDR Finlandin perustaja. Hän tarjoaa kosmetologeille koulutusta, tuotepaketteja ja tukipalveluita menestyksen saavuttamiseksi. Tässä jaksossa Elli kertoo tarinansa, jakaa toimiviksi havaitut kanavat ja markkinointivinkit sekä antaa neuvoja varastonhallintaan ja investointeihin.

Kuva: Elli Utriaisen kautta

Tutustu Elli Utriaiseen

Podcast-jakson tiivistelmä

Tiivistelmä on tehty tekoälyn avustuksella, joten se voi sisältää epätarkkuuksia.

Elli Utriainen on BDR Finlandin toimitusjohtaja ja yrittäjä, joka on vahvasti sitoutunut kauneudenhoitoalaan ja erityisesti raaka-aineiden tuntemukseen. Hänen yrityksensä, BDR Finland, toimii sekä kauneushoitolan yrittäjänä että jakelijana Suomessa, kouluttaen ja tukien jälleenmyyjiä markkinoinnissa ja myynnin edistämisessä.

Yrityksen toiminta

BDR Finland tarjoaa kosmetologeille kattavan tuotesarjan, joka sisältää koulutukset, markkinointimateriaalit ja tukipalvelut. Yrityksen bisnesmalli perustuu tuotteiden myyntiin kauneushoitoloille, jotka edelleen myyvät tuotteet kuluttajille.

Erityisesti kauneudenhoitoalan yrittäjille tarjotaan markkinointi- ja myyntivinkkejä sekä valmiita julkaisuja, mikä auttaa heitä keskittymään ydintekemiseen eli kauneudenhoitoon.

Markkinointi kauneudenhoitoalalla

Elli Utriainen korostaa sosiaalisen median merkitystä yrityksen markkinoinnissa. BDR Finland käyttää aktiivisesti Instagramia ja Tiktokia tiedon jakamiseen raaka-aineista ja iho-ongelmien hoidosta sekä brändin ja tuotteiden markkinointiin.

Maksetut mainokset ja somenäkyvyys ovat keskeisessä roolissa, ja ne ovat tuottaneet hyviä tuloksia brändin tunnettuuden lisäämisessä. Yrityksen verkkosivuilta löytyy lisätietoa tuotteista ja palveluista sekä mahdollisuus tilata tutustumispaketti.

Kasvusuunnitelmat

BDR Finland tavoittelee kasvua laajentamalla toimintaa Suomen ulkopuolelle, erityisesti Tanskan markkinoille. Ellin visiota ohjaa halu tehdä BDR:stä luotettava brändi, joka löytyy kaikista korkealaatuisista kauneushoitoloista.

Hän painottaa, että tuotteita myydään vain ammattikosmetologeille, mikä varmistaa niiden oikean käytön ja asiakkaiden turvallisuuden.

Vinkit ja opit markkinointiin ja yrittämiseen kauneudenhoitoalalla

Elli jakaa useita oppeja ja vinkkejä yrittäjyyteen:

  • Varaston hallinta: Aloita pienillä tilauksilla ja testaa tuotteiden menekkiä ennen suurten varastojen hankkimista.
  • Investoinnit: Vältä innostuksesta johtuvia liian suuria investointeja ja harkitse huolellisesti, miten hankinnat hyödyttävät brändiä.
  • Ajan hallinta: Opi sanomaan ei ja vetämään rajoja, jotta voit keskittyä olennaisiin tehtäviin ja välttää ylikuormittumista.