Markkinoinnin palvelut

Aalho Medialta saat markkinoinnin palvelut suomeksi ja englanniksi. Pääkategorioita ovat luova sisällöntuotto, koulutukset, sisältöyhteistyöt ja analytiikka.

Luovan sisällöntuotannon palvelut


 • Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto: artikkelit ja tekstit

  Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto: artikkelit ja tekstit

  Aalho Median hakukoneoptimoidut sisällöt yhdistävät molempien maailmojen parhaat puolet: hyvin kirjoitetun artikkelin ja teknisen hakukoneoptimoinnin parhaat käytänteet. Hakukoneoptimointi ei ole pelkkää lopuksi tehtävää hipsuttelua vaan pitkäjänteistä työtä, jossa oikeisiin ongelmiin annetaan oikeita ratkaisuja. Luultavasti sinunkin yritykselläsi on maailmalle annettavaa. Ja jos potentiaaliset asiakkaat löytävät sisältösi ongelmia ratkaistessaan niin kassa kilahtelee ja auringonnousut näyttävät kauniimmilta.

  Lue lisää →: Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto: artikkelit ja tekstit
 • Nimiklinikka: tunnin sparraus yritysnimeä miettivälle

  Nimiklinikka: tunnin sparraus yritysnimeä miettivälle

  Aalho Median nimiklinikka on tunnin mittainen etätapaaminen esimerkiksi Google Meetin välityksellä. Tunnin puhelun aikana Aalho Median asiantuntija käy kanssasi läpi hyvän yritysnimen periaatteita, auttaa arvioimaan jo saamiasi ideoita ja antaa ohjeet siitä, mitä kannattaa tarkistaa ennen kuin päätät rekisteröidä keksimäsi nimen. Jos haluat osallistua nimiklinikkaan, ota yhteyttä Aalho Mediaan ja ehdota sopivia aikoja, jolloin etänimiklinikka sopisi sinulle. Et välttämättä tarvitse nimiklinikkaa varten ennakkovalmisteluita, mutta olisi hyvä jos sinulla olisi jo muutama vaihtoehto tai yritysnimisuunta mielessä.

  Lue lisää →: Nimiklinikka: tunnin sparraus yritysnimeä miettivälle
 • Markkinoinnin freelancer Oulussa

  Markkinoinnin freelancer Oulussa

  Aalho Median markkinoinnin freelancer auttaa sinua niissä markkinoinnin toimissa, joita et itse ehdi tehdä. Voit palkata Aalho Median asiantuntijan esimerkiksi sisällöntuottoon, analytiikkaan, brändäykseen tai tekoälyn hyödyntämiseen. Erityisosaamisalueihin voit tutustua palvelusivuilla ja portfoliossa. Markkinoinnin kenttä on laaja, joten voit myös ottaa suoraan yhteyttä ja kysyä, onnistuuko tarvitsemasi palvelu.

  Lue lisää →: Markkinoinnin freelancer Oulussa
 • Hakukoneoptimointi

  Hakukoneoptimointi

  Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on tehdä sisällöt ja sivut löydettäviksi – ja myös löydettävämmäksi kuin sisältökilpailijoiden sivut. Hakukoneoptimointi ei nimestään huolimatta ole julkaisun loppuvaiheessa tapahtuvaa pikkusäätämistä vaan kokonaisvaltainen suhtautumistapa julkaistaviin sisältöihin. Aalho Media hakukoneoptimoi jo olemassa olevia sisältöjä ja auttaa löytämään parhaat tavat varmistua siitä, että myös tulevat sisällöt löytyvät.

  Lue lisää →: Hakukoneoptimointi
 • Konversio-optimointi

  Konversio-optimointi

  Konversio-optimointi on sisällön optimointia niin, että useampi kävijä tekee sen, mitä yritys haluaa. Konversio-optimoinnissa muutetaan olemassa olevaa sisältöä hypoteesien pohjalta ja seurataan saavutetaanko tavoitteet muutosten jälkeen paremmin. Aalho Median kautta saat apua tekstuaalisiin ja viestinnällisiin asioihin.

  Lue lisää →: Konversio-optimointi

Koulutukset ja workshopit


 • Tekoäly, markkinointi ja sisällöntuotanto käytännössä

  Tekoäly, markkinointi ja sisällöntuotanto käytännössä

  Tekoäly ja markkinointi käytännössä on aihepiiri, jonka ympäriltä Aalho Media järjestää koulutuksia, demoja ja johtoryhmän tiiviitä esittelyitä. Tämä on tekoälyä, joka ei ole esittelykalvoissa vaan jo nyt todellisessa käytössä jossain päin maailmaa. Markkinoinnin ja AI:n yhdistäminen on yrityksensä näköistä. On vaikea visioida jos ei tiedä, mitä kaikkea on mahdollista tehdä jo nyt. Tässä esimerkkejä siitä, miten Aalho Median tekoälysisällöt voivat auttaa sinun yritystäsi.

  Tekoäly ja markkinointi – digidemo (1 h)

  Tunnin sessio etäyhteydellä erityisesti markkinointitiimeille. Sessiossa Jukka Aalho käy läpi käytännössä tekoälypohjaisen tekstintuoton (esimerkiksi GPT-3) nykytilan ja palvelut sekä tekoälypohjaisen kuvantuoton (esimerkiksi Midjourney) mahdollisuudet. Käytännön esimerkkien kautta näet, millaisia käytettävät ohjelmat ovat ja voit saada ideoita siihen miten voisit niitä itse käyttää.

  Sisältömarkkinointi ja tekoäly -koulutus (3 h)

  Tarpeidesi perusteella voimme räätälöidä sinulle sopivan esittelyn ja koulutuksen tekoälypohjaisista sisällöntuotantopalveluista (kuten GPT-3, Midjourney tai DALL-E 2). Koulutuksessa käymme läpi esimerkkien ja kokemusten kautta sitä, mitä tekoälyn, markkinoinnin ja mainonnan yhdistäminen käytännössä on.

  Johtoryhmän briiffi: markkinointi ja tekoäly (30 min)

  Tiivis esittely yrityksen johdolle, hallitukselle tai päättäjille markkinoinnin ja tekoälyn nykytilasta. Tulevaisuuden näkymiä, nykyisyyden esimerkkejä ja ideoita yrityksen toiminnan kehittämiseen ja kilpailijoiden kehityksessä mukana pysymiseen.

  Lue lisää→: Tekoäly, markkinointi ja sisällöntuotanto käytännössä
 • SEO-koulutus

  SEO-koulutus

  Tässä koulutuksessa opit hakukoneoptimoinnin (englanniksi SEO) perusteet. Jos olet jo edistynyt hakukoneoptimointiprojektissasi, voidaan koulutus myös räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan. Koulutus voi olla esimerkiksi yhden kokonaisen päivän koulutus tai sitten esimerkiksi kaksi puolipäivää peräkkäin. Etenkin etänä järjestettävissä koulutuksissa puoli päivää on sopiva koulutuksen mitta.

  Lue lisää→: SEO-koulutus
 • Sisältömarkkinointikoulutus

  Sisältömarkkinointikoulutus

  Tässä koulutuksessa opit oppimaan ja löytämään keinot pärjätä yhä kiristyvässä kilpailuympäristössä. Lisäksi opit tuntemaan itsesi paremmin. Kuten ihmisen kuuluu.

  Lue lisää→: Sisältömarkkinointikoulutus

Sisältöyhteistyöt Aalho Median kanavissa


 • Sisältöyhteistyö lifestyle-blogissa

  Sisältöyhteistyö lifestyle-blogissa

  Aalho Median kautta pääset helposti sisältöyhteistyöhön Aalho Median hallinnoimissa kanavissa. Lifestyle-blogi hyviaasioita.fi kerää yhteen kiinnostavia artikkeleita kotiin ja hyvään arkeen liittyen. Englanninkieliset sisällöt kansainvälisille markkinoille ovat osoitteessa allgoodgreat.com. Hankkimalla sisältöyhteistyöpaikan hyviaasioita.fissä tavoitat yleisösi luonnolliseen tiedonhakuun ja löytämiseen liittyvällä tavalla. Hakukoneoptimoidut artikkelit voidaan optimoida esimerkiksi ”kokemuksia”-tyyppisille hakusanoille. Julkaisut merkitään hyvän tavan mukaisesti kaupallisiksi yhteistöiksi. Julkaisun pitää aiheeltaan että laadultaan sopia lifestyle-blogin tyyliin. Jos sinua mietityttää sopisiko sinun artikkelisi hyviaasioita.fihin, ota yhteyttä ja otetaan selvää.

  Lue lisää →: Sisältöyhteistyö lifestyle-blogissa

Analytiikka ja markkinoinnin mittaaminen


 • Sisältömarkkinoinnin analytiikka

  Sisältömarkkinoinnin analytiikka

  Aalho Media voi auttaa saamaan järkeä nettisivuanalytiikkaan. Voimme esimerkiksi järjestää työpajan tai analytiikkakoulutuksen, jossa käydään läpi juuri sinun tapaustasi. Perinteisiä ongelmia ovat esimerkiksi se, että analytiikan olemassaolosta huolimatta vastauksia ei tunnu olevan. Toimivatko sisällöt? Mitä meidän pitäisi edes mitata? Onko bounce ratella väliä?

  Lue lisää →: Sisältömarkkinoinnin analytiikka