Tekoäly, markkinointi ja sisällöntuotanto käytännössä

Palvelun kuvaus

Tekoäly ja markkinointi käytännössä on aihepiiri, jonka ympäriltä Aalho Media järjestää koulutuksia, demoja ja johtoryhmän tiiviitä esittelyitä. Tämä on tekoälyä, joka ei ole esittelykalvoissa vaan jo nyt todellisessa käytössä jossain päin maailmaa. Markkinoinnin ja AI:n yhdistäminen on yrityksensä näköistä. On vaikea visioida jos ei tiedä, mitä kaikkea on mahdollista tehdä jo nyt. Tässä esimerkkejä siitä, miten Aalho Median tekoälysisällöt voivat auttaa sinun yritystäsi.

Tekoäly ja markkinointi – digidemo (1 h)

Tunnin sessio etäyhteydellä erityisesti markkinointitiimeille. Sessiossa Jukka Aalho käy läpi käytännössä tekoälypohjaisen tekstintuoton (esimerkiksi GPT-3) nykytilan ja palvelut sekä tekoälypohjaisen kuvantuoton (esimerkiksi Midjourney) mahdollisuudet. Käytännön esimerkkien kautta näet, millaisia käytettävät ohjelmat ovat ja voit saada ideoita siihen miten voisit niitä itse käyttää.

Sisältömarkkinointi ja tekoäly -koulutus (3 h)

Tarpeidesi perusteella voimme räätälöidä sinulle sopivan esittelyn ja koulutuksen tekoälypohjaisista sisällöntuotantopalveluista (kuten GPT-3, Midjourney tai DALL-E 2). Koulutuksessa käymme läpi esimerkkien ja kokemusten kautta sitä, mitä tekoälyn, markkinoinnin ja mainonnan yhdistäminen käytännössä on.

Johtoryhmän briiffi: markkinointi ja tekoäly (30 min)

Tiivis esittely yrityksen johdolle, hallitukselle tai päättäjille markkinoinnin ja tekoälyn nykytilasta. Tulevaisuuden näkymiä, nykyisyyden esimerkkejä ja ideoita yrityksen toiminnan kehittämiseen ja kilpailijoiden kehityksessä mukana pysymiseen.

Tekoäly, markkinointi ja sisällöntuotanto käytännössä: kenelle ja missä

Yrityksille, markkinointitiimeille ja johtajille tarkoitettu esittely tekoälyn käytännön mahdollisuuksista markkinoinnin ja etenkin markkinointiin liittyvän sisällöntuotannon osalta.

Hintaesimerkkejä tekoälystä ja markkinoinnista

Koulutus- ja visiosisällöt räätälöidään tilaavan yrityksen mukaan. Tässä esimerkkejä hinnoista. Hinnat vaihtelevat osallistujamäärän mukaan.

Tunnin digidemo

Alle 5 osallistujaa: 390 € (+ alv 24 %)

6–10 osallistujaa: 690 € (+ alv 24 %)

Yli 10 osallistujaa: 1290 € (+ alv 24 %)

Puolen päivän koulutus (3h)

2 790 € (+ alv 24 %)

Tekoälyn ja markkinoinnin briiffi johtoryhmälle (30 min)

3 880 € (+ alv 24 %)

Tältä onnistuminen näyttää

Tämän koulutuksen tai esittelyn jälkeen ymmärrät paremmin, mitä tekoäly käytännössä tarkoittaa. Millaisia sisältöjä sillä voi tuottaa? Mitä kannattaa markkinointiprosesseissa ottaa huomioon? Miten tekoäly ja markkinoinnin sisällöntuotanto muuttavat kilpailukenttää? Ohjaajana TEDX-puhuja, yrittäjä, advisor ja markkinoija Jukka Aalho, jolla on vuosikymmenen kokemus markkinoinnista ja luovista sisällöistä. Häneltä on ilmestynyt tekoälyrunokirja Aum Golly ja hän on keskittynyt tekoälyn ja sisältöprosessien kehittämiseen uusilla menetelmillä.