Sisältöyhteistyö lifestyle-blogissa

Palvelun kuvaus

Aalho Median kautta pääset helposti sisältöyhteistyöhön Aalho Median hallinnoimissa kanavissa. Lifestyle-blogi hyviaasioita.fi kerää yhteen kiinnostavia artikkeleita kotiin ja hyvään arkeen liittyen. Englanninkieliset sisällöt kansainvälisille markkinoille ovat osoitteessa allgoodgreat.com. Hankkimalla sisältöyhteistyöpaikan hyviaasioita.fissä tavoitat yleisösi luonnolliseen tiedonhakuun ja löytämiseen liittyvällä tavalla. Hakukoneoptimoidut artikkelit voidaan optimoida esimerkiksi ”kokemuksia”-tyyppisille hakusanoille. Julkaisut merkitään hyvän tavan mukaisesti kaupallisiksi yhteistöiksi. Julkaisun pitää aiheeltaan että laadultaan sopia lifestyle-blogin tyyliin. Jos sinua mietityttää sopisiko sinun artikkelisi hyviaasioita.fihin, ota yhteyttä ja otetaan selvää.

Sisältöyhteistyö lifestyle-blogissa: kenelle ja missä

Yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tavoittaa yleisönsä hakukoneoptimoiduilla kolmannen osapuolen sivuilla. Erityisesti hyvinvointiin, kotiin, perheeseen ja teknologiaan liittyville palveluille ja tuotteille.

Hintaesimerkkejä sisältöyhteistyöstä

Sisältöyhteistyö voi olla monen muotoista: esimerkiksi voit julkaista kaupallisen yhteistyöartikkelin hyviaasioita.fissä tai pyytää Aalho Mediaa kirjoittamaan artikkelin yhdessä haastateltavan, asiakkaan tai asiantuntijan kanssa. Yrityksen kirjoittaman artikkelin julkaisu lifestyle-blogissa: 450 € (+ alv 24 %) Aalho Median kirjoittama artikkeli lifestyle-blogissa: 800 € (+ alv 24 %) Aalho Median kirjoittama kattava artikkeli: 1250 € (+ alv 24 %)

Tältä onnistuminen näyttää

Onnistuneen sisältöyhteistyön jälkeen tavoitat yleisösi orgaanisesti ja aidosti muualla kuin omilla sivuillasi.