SEO-koulutus

Palvelun kuvaus

Tässä koulutuksessa opit hakukoneoptimoinnin (englanniksi SEO) perusteet. Jos olet jo edistynyt hakukoneoptimointiprojektissasi, voidaan koulutus myös räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan. Koulutus voi olla esimerkiksi yhden kokonaisen päivän koulutus tai sitten esimerkiksi kaksi puolipäivää peräkkäin. Etenkin etänä järjestettävissä koulutuksissa puoli päivää on sopiva koulutuksen mitta.

SEO-koulutus: kenelle ja missä

Pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään hakukoneissa. SEO-koulutus voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan tai siinä voidaan käydä läpi hyvän sisällön ja hakukoneoptimoinnin perusteet. Koulutus voidaan järjestää etäyhteydellä mihin tahansa Suomeen tai sopimuksen mukaan myös lähikoulutuksena.

Hintaesimerkkejä SEO-koulutuksista

Koulutuksen hinta riippuu räätälöinnin tarpeesta, yrityksen koosta ja osanottajamäärästä. Aloitteleville yrityksille koulutuksista on saatavilla alennusta. Puolen päivän SEO-koulutus (3 h): 650 € (+alv 24%) Yhden päivän SEO-koulutus (6 h): 1300 € (+alv 24 %) Keskisuuren yrityksen räätälöity SEO-koulutus (3h): 1950 € (+alv 24%)

Tältä onnistuminen näyttää

Aalho Median SEO-koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys hakukoneoptimoinnin perusteista ja siitä, miten hakukoneoptimointia kannattaa päivittäisessä yritystoiminnassasi tehdä. Osaat välttää yleisimmät virheet ja tehdä hakukoneoptimointia tuloksellisesti ja tulevaisuusorientoituneesti.